Wellness

Hévíz ma már nem csak a tradicionális gyógyászatáról, a hévízi gyógyszolgáltatásokról híres, hanem a wellness pihenésre vágyók körében is nagy népszerűségnek örvend. Hévíz ugyanis a szó szoros értelmében magában hordozza a wellness szó jelentését: Érezd jól magad! 

Már a kisvárosba bevezető úton haladva átérezhetjük a tiszta levegőt, megcsodálhatjuk a véderdő zöld fáinak látványát. Az élet kicsit lelassul, és bármerre is járunk a városban, mindenhol nyugodtan sétálgató vendégekkel találkozhatunk. Hangulatos éttermek, kávézók, a magas színvonalú kényeztető beauty-és wellness szolgáltatások, valamint az egregyi borozósor szelíd pincéi mind-mind hozzátartoznak a wellness életérzéshez.
És ami mindezt teljessé teszi, az a fürdőzés a szállodák élményfürdőiben, termálmedencéiben, de legfőképpen a hévízi tó vizének lágy, selymes simogatásának érzése. 

Apartmanházunkban pihenve mindezen kényeztetést mi is biztosítjuk Önnek. A fürdőzés szerelmeseinek és a magas színvonalú kényeztető wellness szolgáltatások iránt rajongóknak a  szomszédos NaturMed Hotel Carbona****superior szolgáltatásait kínáljuk kedvezményesen.Hévíz városa és a környék az aktív pihenés kedvelőinek is számos lehetőséget kínál. Tekintse meg, milyen szolgáltatásokat vehet igénybe nálunk! 

Napi belépés a NaturMed Hotel Carbona****superior fürdőkomplexumába:
uszoda és szauna-sziget, szabadtéri élményfürdő, termálfürdőNapi jegy kedvezményes ára csak a Klára Villa vendégeinek:
6.300 Ft helyett 5.670,- Ft/fő/alkalom 
Gyermek ár: 3.200,-Ft helyett 2.880,- Ft/fő/alkalom (6-14 év között)
6 éves korig ingyenes.

(tartalmazza az élményfürdő, uszoda és szauna sziget használatát)

3.500 Ft helyett 3.150,- Ft/fő/alkalom
(csak a termálfürdő használatát tartalmazza)


Kedvezményes fürdési lehetőség 17:00-21:00-ig:
3.200,-Ft/fő/alkalom
Felhasználható az élményfürdő/uszoda/szauna-sziget részlegben.
Kedvezményes fürdőzésre ünnepnapok alkalmával nincs lehetőség.

 KLÁRA VILLA - MagyarKLÁRA VILLA - NémetKLÁRA VILLA - AngolKLÁRA VILLA - OroszKLÁRA VILLA - Lengyel